Tee myynnistä simppeliä Pipedriven avulla

Pipedrive on CRM-ohjelmisto, joka on pakkopullan sijaan aidosti myyjän työtä ja myynnin johtamista edistävä työkalu. Zimplen tukemana Pipedrive laittaa myyntisi uudelle uralle. 

Kovassa nosteessa meillä ja maailmalla olevaa Pipedriveä käyttää jo yli 90 000 yritystä lähes 200 maassa. Se on hurmannut käyttäjänsä yksinkertaisuudellaan ja tarjoamalla vain niitä toimintoja, joilla on aidosti merkitystä päivittäisessä työssä myyjien ja myynnin johtajan näkökulmista. Pipedriven laadusta kertoo mm. oman kategoriansa kärkisija SaaS-ohjelmistoja vertailevan CapTerran käyttäjien arvosanoihin perustuvassa rankingissa.

Juho Koski toimii CRM-ohjelmisto Pipedriven käyttöönottoa ja konsultointia tarjoavan Zimplen
COO:na.

”Tullessaan markkinoille Pipedrive oli ensimmäinen puhtaasti myyntiputken hallintaan keskittynyt ohjelmisto. Sen valtteja ovat yksinkertainen käytettävyys ja tarkkaan mietityt toiminnallisuudet. Kun moni muu ohjelmisto tuo tarjolle hurjia määriä erilaisia toiminnallisuuksia, Pipedrivesta löytyy vain ja ainoastaan päivittäistä myyntityötä edistäviä ja myynnin johtamista tukevia ominaisuuksia – kaikki turha on riisuttu pois”, Zimplen COO Juho Koski taustoittaa. Koski tietää mistä puhuu, sillä. hänellä ja muulla Zimplen tiimillä on vuosien kokemus aiempien toimiensa kautta yleisimmistä CRM-järjestelmistä. 

Pipedriven avulla asiakaspolut tehdään näkyviksi, ja kun myyjät sitoutuvat toimimaan niiden mukaisesti, sujuu myyntityö kitkattomasti: ”Oleelliset liidit tuotetaan myynnin järjestelmistä ja Pipedriven avulla liideihin ollaan yhteydessä oikeilla tavoilla ja oikea-aikaisesti asiakaspolkujen mukaisesti”, Koski valottaa. 

”Kaikki turha on riisuttu pois Pipedrivesta.”

Zimple tarjoaa kiinteään hintaan Pipedriven käyttöönottoa yrityksille, mikä kestää viikoista muutamaan kuukauteen asiakkaan organisaation koosta ja muista tekijöistä riippuen. ”Koulutamme heidät itsenäiseen järjestelmän käyttöön, mutta tarvittaessa sovimme myös jatkuvasta palvelusta. Kuten nimemmekin kertoo, haluamme pitää asiat simppeleinä ja auttaa asiakkaitamme keskittymään olennaiseen eli liiketoimintansa kasvattamiseen Pipedriven avulla”, Koski päättää. 

Zimple suoraviivaistaa asiakkaidensa markkinointi- ja myyntijohdon yhteistyötä sekä tehostaa myynnin prosesseja ja kommunikaatiota moderneilla digitaalisilla ratkaisuillaan. Zimple hyödyntää toiminnassaan ensisijaisesti Pipedrive CRM -järjestelmää myynnin johtamisen tehostamiseen ja SharpSpringia markkinointiautomaation toteuttamiseen. Edellä mainittujen teknologioiden lisäksi Zimple rakentaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja mm. Google, Microsoft, M-Files, Vainu sekä Visma -ohjelmistorajapintojen välille.

Jaa tämä artikkeli


Yrityspalvelut