Startup-tiimit tuloskuntoon

Yritystehtaan valmennuksessa kasvuyritysten johtajat vahvistavat henkistä ja fyysistä suorituskykyään. “Liiketoiminnan lisäksi me kehitämme myös ihmisen suorituskykyä”, toimitusjohtaja Kati Rauhaniemi kertoo.

Yritystehtaan toimitusjohtaja Kati Rauhaniemi (vas.) on valtakunnallisesti palkittu yrittäjä, joka on kasvattanut ja johtanut lukuisia yrityksiä yli 23 vuoden ajan. Yritysvalmentaja Henna Kautolla on alalta yli 20 vuoden kokemus ja hän on perustanut myös työhyvinvointivalmennustalon. Teksti: Anna Ruutiainen | Kuva: Sanna Kostamo

”Hyvässä kunnossa oleva huipputiimi on ylivoimainen menestystekijä”, Yritystehtaan valmentaja Henna Kautto viittaa tutkimukseen, jonka mukaan laadukas työkykyjohtaminen lisää yrityksen liikevoittoa 20–60 prosenttia. Avainhenkilöiden jaksaminen on kasvuyritysten merkittävimpiä riskitekijöitä.

Valmennuksen tärkein oppi on menestyvän yrityskulttuurin ja suorituskykyisen liiketoiminnan malli. ”Johtaja rakentaa yrityskulttuurin esimerkillään. Nykyisin tunnistetaan jopa 30 prosentin kasvu liikevaihdossa hyvän ilmapiirin ansiosta”, Kautto kertoo. Käytännössä asiakkaat harjoittelevat Yritystehtaan tiimin johdolla itsensä johtamista, kuormituksen hallintaa sekä jaksamista parantavia elämäntapoja. Ohjelma on jokaiselle yksilöllinen ja harjoittelu tapahtuu uusimman hyvinvointiteknologian tukemana.

HAE MUKAAN KASVUHAUTOMOON! WWW.YRITYSTEHDAS.FI