Golf on edullinen harrastus, jonka terveysvaikutukset ovat kiistattomat

Vierumäen viikonloppukurssilla ehtii päästä kiinni golfin saloihin, saa huomaamattaan liikuntaa ja voi nauttia sosiaalisesta toiminnasta.

Viikonloppukurssi Vierumäellä tarjoaa irtioton arjesta. Alueella järjestetään paljon sosiaalista toimintaa sekä huipputason opetusta.

Etelä-Suomessa, hyvien yhteyksien päässä sijaitseva liikunta- ja vapaa-ajankeskus Vierumäki tarjoaa mahtavat puitteet lomailuun keskellä Suomen kauneinta harjumaisemaa.

”Kesällä voi vaikka fillaroida, patikoida metsässä, nauttia Vierumäki Day Spa & Massagessa ja täyden palvelun resortista”, mainitsee Vierumäen Golfseuran kapteeni Pekka Aalto. Rennon rauhoittumisen lisäksi tarjolla on sosiaalisia aktiviteetteja – unohtamatta kattavaa liikunnan kurssitarjontaa aina aloittelijatasosta tekniikan hiomiseen.

”Golfin terveysvaikutukset ovat kiistattomat ja lajin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa.”

Kursseilla tutustuu uusiin ihmisiin, voi nauttia täysihoidon palveluista sekä kehittää omaa osaamista: ”Kierroksen aikana tulee huomaamatta käveltyä rauhakseltaan kymmenisen kilometriä vaihtelevassa maastossa.”

Vierumäeltä löytyy kaksi täysimääräistä 18-reikäistä kenttää ja kuusireikäinen Coach-kenttä – puitteet golffaamiseen ovat ensiluokkaiset. Vaikka lajin maine elää kalliina elitistien harrastuksena, todellisuudessa kynnys testaamiseen on matala eivätkä kustannuksetkaan päätä huimaa.

”Pari-kolmekymppisen lapsen tai lapsenlapsen kanssa ei välttämättä tulisi tennistä lähdettyä pelaamaan, mutta golfia helpostikin”, Aalto summaa lajin yhdistävän eri ikäluokat.

www.vierumaki.fi/