Urbaania sykettä

Me Björn Borgilla uskomme, että liikunnan avulla jokainen voi olla henkisesti ja fyysisesti ihan mitä vain. Jokaisen sisältä löytyy jotain erityistä, paloa voittaa ja tahtoa olla paras versio itsestään. Me haluamme tehdä tuotteita, jotka tuovat esiin tämän kipinän ja inspiroivat ihmisen ylittämään itsensä – viemään mielensä, sielunsa ja kehonsa seuraavalle tasolle.

Syksyn Björn Borg -malliston inspiraatio löytyy kaduilta, kaupungin valoista ja liikenteessä vilisevistä ihmisistä. Uuden muodikkaan malliston vaatteet toimivat täydellisesti sekä salilla että sen ulkopuolella. Suunnittelemme monikäyttöisiä urheiluvaatteita jokapäiväiseen käyttöön kaikille, jotka haluavat vaatteiltaan täydellistä istuvuutta ja toiminnallisuutta, ilman kompromisseja.

Tärkeä arvo meille yrityksenä on kantaa vastuu tulevaisuudesta. Uskomme siihen, että valitsemalla tarkasti muun muassa materiaalimme sekä värjäys-ja printtitekniikkamme voimme todella vaikuttaa. Kaikissa kestävän kehityksen tuotteissamme on B. Tomorrow -merkki. Kunnianhimoinen tavoitteemme on, että jokainen tuotteemme kantaisi tätä merkkiä vuoteen 2022 mennessä.

Lue lisää www.bjornborg.com.

MYYMÄLÄT Björn Borg Forum, Björn Borg Kamppi, Björn Borg Jumbo, Björn Borg Iso Omena, Björn Borg Tripla (17.10. alkaen) Lisäksi OUTLETIT löydät Zsarista, Ideaparkista, Myllystä sekä Helsinki Outletista (1.11. alkaen)