Saunakalusteet ovat Cariitin uusi aluevaltaus

Cariitti on tunnettu sauna-, spa- ja wellness-tilojen valaistusten asiantuntijana, mutta nyt valikoimaan on tullut aivan uusi tuotekokonaisuus. Olemme vuoden ajan valmistaneet saunamallistoa, johon sisältyy kaikki lauteista suunnittelupalveluun. Saunan koko sisustus pukuhuoneita myöten on siis mahdollista saada Cariitilta. Saunojen sisustuksessa Cariitti halusi lähteä tekemään jotain ainutlaatuista ja visuaalisesti näyttävää. TAIVE-saunoissa onkin panostettu muotoiluun, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä unohtamatta.

Yhtenäistä designia

TAIVE-saunat sopivat saunojalle, joka arvostaa saunassa tyylikästä, skandinaavista muotoilua ja yhtenäistä ulkonäköä. Saunakalusteiden muotoilua ei kuitenkaan ole suunniteltu miellyttämään vain silmää, vaan ne ovat myös erityisen mukavat käyttää.

Lähtökohtana TAIVE-saunojen suunnittelussa oli tehdä jotain toisin. Lauteiden ulkonäössä ei ole tapahtunut suuria muutoksia vuosikausiin, joten mielestämme ei ollut järkevää lähteä toistamaan samaa. Lopputulos on TAIVE-lauteet, joiden ulkomuoto muistuttaa enemmän huonekalupuusepän valmistamaa tuotetta kuin perinteisiä lauteita.

Lauteet on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja pinnalla on eurooppalainen tammiviilu, joka on tuttu materiaali huonekaluissa, mutta jota ei ole totuttu näkemään saunassa. TAIVE-saunatuotteilla on helppo luoda yhtenäisiä kokonaisuuksia. Saunan sisustuspaneelit mukailevat lauteiden muotoa ja ne on valmistettu samasta materiaalista. Pukuhuoneisiin on saatavissa penkit ja kaapit, jotka on tehty samoista elementeistä kuin saunan sisustus.

Saunan valaistuksen tarkoitus ei ole tuoda tiloihin vain valoa vaan myös tunnelmaa. Cariitilla on vuosikymmenten kokemus valaistuksesta, joten olemme asiantuntijoita siinä, miten valaistuksella voidaan korostaa haluttuja yksityiskohtia ja muunnella tilojen ilmettä.

Kotimaista laatua kaiken kattavana palveluna

Materiaalien kestävyys on saunassa avainasemassa. TAIVE-lauteet ja -paneelit on käsitelty kosteudelta ja lialta suojaavalla suojavahalla, joten ne pysyvät kauniina pitkään. Suojavahalla kalusteille voidaan antaa myös toivottu sävy viidestä värivaihtoehdosta. Jos haluat tutustua saunakalusteisiimme lähemmin, tule käymään showroomissamme Espoossa.

CARIITTI OY l NIITTYRINNE 2B, 02270 ESPOO l WWW.CARIITTI.FI l myynti@cariitti.fi