Monipuolinen sijoituspalveluyritys tarjoaa motivoivia uramahdollisuuksia

Privanet Group saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiö palvelee monipuolisesti ja innovatiivisesti noin 20 000 asiakastaan sekä Suomessa että Norjassa. Privanetin asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat.

Joni Niemeläinen: ”Toimin Premarket-jälkimarkkinan liiketoimintavastaavana. Työssäni parasta on seurata mielenkiintoisten yhtiöiden kehitystä ja nähdä niiden omistajilleen tuottama arvo, sekä kehittää listaamattomien arvopaperien markkinaa.”

Privanet tarjoaa palveluja sijoittajille ja kasvuyhtiöille sekä maanlaajuisen konttoriverkoston että innovatiivisten digitaalisten palveluiden välityksellä. Tarjoamme AROUND-, FundedByMe- ja Realinvest-palveluissa sekä osake- että lainamuotoista joukkorahoitusta, jonka avulla eri vaiheen kasvuyhtiöt voivat hakea rahoitusta tukemaan kasvuaan ja sijoittajilla on mahdollisuus tutustua vaivattomasti kiinnostaviin kasvuyhtiöihin ja sijoittaa niihin. Privanet-konserniin kuuluu myös Noweco-rahastoyhtiö, joka on toiminut pääomasijoittajana 1990-luvulta alkaen ja hallinnoinut menestyksekkäästi yhteensä kahtatoista erillistä pääomasijoitusrahastoa. Ylläpidämme Suomen johtavaa listaamattomien yhtiöiden jälkimarkkinapaikkaa, jossa sijoittajalla on mahdollisuus käydä kauppaa yli 100 kotimaisen yrityksen arvopapereilla. Toimimme myös Nasdaq First North Nordicissa hyväksyttynä neuvonantajana (Certified Adviser).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään oma-aloitteisena ja myyntihenkisenä asiakasvastaavana modernissa kansainvälistyvässä sijoituspalveluyhtiössä, myy itsesi 7.6. mennessä myyntijohtaja Raimo Vainionpäälle 0500 601 428 tai raimo.vainionpaa@privanet.fi.

privanet.fi