Uusi akkuteknologia mahdollistaa kuulokojeille uuden tyylikkään muotoilun

Kuvat: Kuulotekniikka Teksti: Jenni Hakala / Kuulotekniikka

Aamulla herätessäsi otat älypuhelimen laturista ja suuntaat kohti aamutoimiasi. Sähköhammasharjasi on latautunut yön aikana. Miespuoliset viimeistelevät vielä särmän ilmeensä ladatulla ja puhdistuneella parranajokoneella. Nopeasti aamukahvi mukaan ja hakemaan auto – mistä muusta kuin latauspistokkeesta ja kohti työpaikkaa. Työpaikalla läppäri napsahtaa tutusti lataustelakkaan ja työpäivä voi alkaa.

Työvälineiden, akkujen tai autojenkaan lataus ei ole teknologiaorientoituneessa ympäristössämme enää vierasta. Miksi siis haluaisimme käyttää paristoja kuulokojeissamme, kun se ei enää ole pakollista?

Signia Styletto kuulokojeet ovat muutama kuukausi sitten julkaistu, täysin omaa luokkaansa olevat uuden ajan kuulokojeet. Styleton muotoilu on täysin poikkeuksellinen, samoin kuin sen litium-ioni-akku.

Akun neulamaisen rakenteen vuoksi kuulokojeet voivat itsessään olla muotoilultaan jotain täysin muuta, mihin normaalisti olemme kuulokojeissa tottuneet. Tyylikäs, kapea, puhelimen lisälaitetta muistuttava, huomaamaton kuulokoje on muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi myös langattomasti ladattava.

Styletto on saatavilla myös kolmessa täysin uudessa design-värivaihtoehdossa. Styletto kulkee kätevästi mukana, vaikka pelkässä latauskotelossaan. Latauskotelosta kojeita voi ladata kolmeen kertaan tyhjästä täyteen. Kertalatauksella kojeet kestävät käytössä n.19 tuntia. Enää ei siis tarvitse välttämättä kantaa edes johtoja mukana, kun suuntaat työmatkalle tai kesälomalla käyt viikonloppureissulla mökillä. USB-pään kautta lataus ei rajoitu vain sähköpistokkeiden läheisyyteen vaan saat ladattua kojeet myös helposti esim. läppärin kautta tarvittaessa.

Kuuleminen Styletolla ei ole enää vain kuulemista, se on langattoman latauksen tuomaa vapautta – tyylikkyydestä tinkimättä.

Lisätietoja: www.kuulotekniikka.com