Hyvä brändi on kaunis myös sisältä

Yrityksen menestys ei ole kestävällä pohjalla, jos se perustuu vain kiillotettuun ulkokuoreen. Lupaukset on pystyttävä myös lunastamaan. Aava & Bang auttaa yrityksiä rakentamaan erottuvan, vastuullisen ja houkuttelevan brändin sekä vahvan markkinointikulttuurin ainutlaatuisen kasvumarkkinointikonseptinsa avulla.

Vilja Laaksonen (vas.) ja Katja Asikainen kertovat, että Aava & Bangin tavoitteena on luoda Suomeen uudenlainen markkinoinnin kulttuuri. Näin suomalaisista tehdään maailman paras markkinointikansa.

Liiketoimintajohtajat Katja Asikainen ja Vilja Laaksonen kuvailevat Aava & Bang Oy:tä ihmiskeskeisen kasvumarkkinoinnin asiantuntijayritykseksi. Sen osaamisrepertuaari yltää markkinoinnin strategisesta johtamisesta, markkinointiviestinnän suunnitteluun ja sisäisen viestinnän kehittämiseen.

Aava & Bangin asiakasprojektit käynnistyvät yrityksen liiketoiminnan päämäärien ja kilpailuedun kirkastamisesta. Seuraavaksi kehitetään yrityksen johtamista, sisäistä viestintää sekä henkilöstön markkinointiosaamista. Vasta tämän jälkeen muokataan markkinoinnin ja myynnin työkalut kuntoon.

”Yrityksen toiminnan ja viestien pitää olla linjassa ja tuettava yrityksen strategiaa, jotta asiakkaat kokevat brändin aidoksi. Jotta tässä onnistutaan, sekä johdon että henkilöstön on oltava sitoutunutta”, Laaksonen sanoo.

Aava & Bang on poikkeuksellinen markkinointi- ja viestintäyritys paitsi monipuolisen palvelutarjontansa myös aktiivisen kasvuohjelmakehityksensä vuoksi.

”Olemme kehittäneet esimerkiksi Markkinointivirittämökasvuohjelman, jossa vuosittain rekrytoimme ja kouluttamme yrityksille yli 100 markkinointiosaajaa. Olemme myös valtakunnallisen Kasvu Open -sparrausohjelman perustajaosakas ja fasilitoija”, Asikainen kertoo. Aava & Bang tarjoaa kasvumarkkinointipalveluita valtakunnallisesti. Yrityksellä on toimipisteet Jyväskylässä, Helsingissä ja Tampereella.

www.bang.fi